PERINTEINEN KIINALAINEN RAVINTOTERAPIA JA TERVEYS

Varastossa

40,00 €

VERKKOKAUPPAAN

 

Kirjailija: Wu Guozhong; Xue Wenjuan
Kustantaja: LUMO
Kieli: suomi
Sivumäärä:
Asu: kovakantinen, nelivärinen
Painos: 1. painos
Julkaisuvuosi:

Perinteinen, laaja-alainen ja syvällinen näkemys terveyteen on kehittynyt tuhansien vuosien aikana Kiinassa, ja sen pohjalta kehitettiin ensimmäiset kiinalaisen lääketieteen teoriat jotka vuosituhansien jälkeen osoittavat toimivuutensa yhä uudestaan.

Kiinalaisten hyvään terveyteen ja sen takana vaikuttaviin teorioihin ja käytäntöihin on kiinnitetty paljon huomiota. Tämän teoksen aiheina on perinteinen kiinalainen ravintoterapia ja terveyshieronta. Aiheita käsitellään nimenomaan käytännön näkökulmasta. Kirja on kaksiosainen.

Ensimmäisessä osassa esitellään tavallisimpiin sairauksiin ja vaivoihin
käytettäviä ravintoterapiaohjeita. Kirjan toisessa osassa käsitellään
perinteistä terveyshierontaa, siinä tavallisimmin hyödynnettäviä ihmiskehon pisteitä sekä eri tekniikoita. Molemmissa osissa runsas kuvitus täydentää ohjeita.

Kirjan tekijät ovat asuneet Suomessa ja opettaneet perinteistä kiinalaista lääketiedettä mm Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulussa. Wu Guozhong on opettanut Suomessa luontaistuotteiden käyttöä. Xue Wenjuan on pitänyt kursseja kiinalaisesta lääketieteestä, akupunktuurista ja hieronnasta sekä niiden kliinisistä sovelluksista.


Kirja on erinomainen opas ja tutustumismatka paitsi perinteisistä kiinalaisista hoitomenetelmistä kiinnostuneille, myös alan opiskelijoille ja asiantuntijoille.

ISBN-13: 9789525491357