Pääsyopas 2024 ammattikorkeakoulutukseen

Varastossa

64,00 €

TÄSTÄ VERKKOKAUPPAAN

 

Pääsyopas 2024 ammattikorkeakoulutukseen - Päätöksentekotaidot, opetuskieli (suomi), englannin kieli, matemaattiset taidot, matemaattis-luonnontieteelliset taidot

 

Tuotetunnus: 9789527394175

 

Ilmestymispäivä: 1.3.2024

 

Tuleva sosionomi, insinööri, sairaanhoitaja, tradenomi, rakennusmestari,...

Kevään ammattikorkeakouluhaku alkaa! Pääsyopas 2024 ammattikorkeakoulutukseen tarjoaa kattavan itseopiskelupaketin pääsykoetta varten!

 

Ammattikorkeakoulujen opiskelijavalinta uudistui voimakkaasti vuosina 2019 -2020. Uudistuksessa eri alojen valintakokeet yhdistyvät AMK- alintakokeeksi. Tämä Pääsyopas 2024 ammattikorkeakoulutukseen on valmennuspaketti AMK-valintakokeen päätöksentekotaitojen, opetuskielen, englannin, matemaattisten taitojen osioon sekä matemaattis- luonnontieteellisten taitojen osioon. Sisältö kattaa siten tärkeimmät pääsykokeen osa-alueet.

 

Vastaat valintakokeessa päätöksentekotaitojen, opetus kielen ja matemaattisten taitojen osioon, jos haet tekniikan alan, liiketalouden ja tietojenkäsittelyn alan, luonnonvara-alan, matkailu-, ravitsemis- ja talousalan, merenkulun alan tai sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalan hakukohteeseen.

 

Mikäli haet tekniikan alan hakukohteeseen kuten insinööri-, rakennusarkkitehti- tai rakennusmestarikoulutukseen tulee sinun vastata myös matemaattis-luonnontieteellisten taitojen osioon.

 

Oppaassa on eri pääsykokeen osa-alueissa tarvittavien taitojen kertaavat teoriaosat ratkaistuine malliesimerkkeineen, harjoitus tehtäviä vastauksineen sekä pääsykoetyyppisiä monivalintatehtäviä.

 

Osa tehtävistä on ryhmitelty harjoituskokeiksi. Matemaattis-luonnontieteellisessä osassa on mukana vanhoja tekniikan alan valintakokeita malliratkaisuineen.

 

Uudet valintakokeet eivät ole enää julkisia, joten kirja ei sisällä syksyn 2019 jälkeen pidettyjä valintakokeita tai niiden tehtäviä. Kirja sisältää kuitenkin paljon valintakoetyyppisiä tehtäviä niiltä osa-alueilta, joita ammattikorkeakouluun.fi-sivustolla ilmoitetaan sekä sellaisilta osa-alueilta, joita tekijätiimi näkee tärkeiksi ammattikorkeakouluopintojen kannalta.

 

Kirja ilmestyy maaliskuun alussa 2024 ja tulee myyntiin verkkokaupassamme.