Nuoren ruoka-allergisen keittokirja

Varastossa

34,50 €

Määrä -
Ei varastossa
+

VERKKOKAUPPAAN


Kirjailija: Pasanen, Salminen, Valovirta
Kustantaja: LUMO
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 189
Asu: Kovakantinen kirja
Painos: 1. painos
Julkaisuvuosi: 2009

Nuoren ruoka-allergisen keittokirja on ensimmäinen varta vasten
suomalaisille ruoka-allergisille nuorille kirjoitettu keittokirja.
Ruokaohjeiden laatimisessa ja valinnassa on kiinnitetty erityistä huomiota ainesten soveltuvuuteen ja houkuttelevuuteen sekä reseptien helppouteen ja mahdollisimman edulliseen hintaan.

Kirja on ruoka-allergisen nuoren selviämisopas, jonka avulla
ruoka-allergian kanssa selviää ensimmäisessä omassa kodissa ja keittiössä. Kirjassa korostetaan säännöllisen ruokarytmin tärkeyttä ja tämän helpottamiseksi ohjeet on jaettu kolmeen pääryhmään: Aamupalat ja välipalat, Lounaat ja päivälliset sekä leipomiseen keskittyvä Suolaista ja makeaa.


Monipuolisten ruokaohjeiden lisäksi kirja sisältää Elise Pasasen laatiman tietopaketin ruoka-allergisen arjesta ja ravitsemusterapeutti Mari Salmisen kirjoittaman artikkelin ruoka-allergisen ruokavaliosta käytännössä. Lasten allergologi, dosentti Erkka Valovirta käsittelee tekstissään ruokayliherkkyyttä oireineen ja hoitoineen erityisesti allergisen nuoren näkökulmasta.

Nuoren ruoka-allergisen keittokirja on kirjoitettu erityisesti omaa
elämää aloittaville nuorille. Kirja soveltuu mainiosti lahjakirjaksi ja
ensimmäiseksi keittokirjaksi omaan kotiin tai opiskelijaboksiin. Kirja on erinomainen lisä paitsi jokaiseen ruoka-allergiseen kotiin myös oppilaitosten ja ravintoloiden keittiöihin.

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, käytämme kumppaniemme kanssa sivustolla evästeitä. Jos et hyväksy evästeitä, muuta selaimesi asetuksia. Lisätietoja. Hyväksyn evästeiden käytön jatkamalla sivuston käyttöä.