Ilmansuojelutekniikka

Varastossa

36,00 €

 

Verkkokauppaan

Tuotteen tiedot

Kirjailija: Sirpa Hämälä, Jouko Laine, Paula Vesa

Kustantaja: Tammertekniikka

Kieli: Suomi

Sivumäärä: 161

Asu: Pehmeäkantinen

Painos: 1. painos

ISBN: 951-9004-44-0

 

Tuotteen kuvaus

Maapallon ihmisten suhtautumisessa luontoon on viime aikana tapahtunut merkittävää edistystä, tietenkin taloudellisen aseman ja sivistystason sääntelemissä puitteissa. Puhdas luonto ei ole enää länsimaisille yhteiskunnille itsestään selvyys, vaan asia, jonka hyväksi on tehtävä jotain. Vaikka ilman laatu Suomessa on kohtalaisen hyvä, on muistettava, että saasteet eivä tunne maantieteellisiä rajoja. Ilmakehässä tapahtuvat muutokset saattavat vaurioittaa koko luontoa.

 

Suomi on ympäristöpolitiikassaan ollut edelläkävijöiden joukossa. Teknisen koulutuksen saaneet henkilöt vastaavat käytännössä tekniikan käyttöönotosta ja tuottavat uusia mentelmiä ja laitteita niin ympäristön suojelemiseksi kuin päästöjen mittaamiseksikin. Tähän tarvitaan tietoa, jonka avulla pystytään kehittämään entistä parempaa tekniikkaa ilman laadun parantamiseksi.

 

Ilmansuojelutekniikka -kirja sisältää nimenomaan niitä tietoja, joita tarvitaan tulevaisuudessa asiantuntijoiden kouluttamisessa. Kirja soveltuu käytettäväksi ammattikorkea korkeakouluissa, yliopistoissa, työelämässä sekä itseopiskelussa.