Pääsyopas 2020 ammattikorkeakoulutukseen

Hinta: 55,00 €

Verkkokauppaan »

Tuotteen tiedot

Kirjailija: Tammertekniikka
Kustantaja: Tammertekniikka
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 361
Asu: Mustavalkoinen
Painos: 1. painos
Julkaisuvuosi: 2020
Tuoteryhmä: Pääsyopas

Tuotteen kuvaus

Haluatko opiskella insinööriksi, sairaanhoitajaksi, rakennusmestariksi, tradenomiksi, kätilöksi, sosionomiksi? Pääsyopas 2020 ammattikorkeakoulutukseen on tehty sinua varten kun valmistaudut kevään pääsykokeisiin!

Ammattikorkeakoulujen opiskelijavalinta uudistuu voimakkaasti vuosina 2019 -2020. Tässä uudistuksessa eri alojen valintakokeet yhdistyvät AMK-valintakokeeksi. Tämä pääsyopas on valmennuspaketti AMK-valintakokeen matemaattisten taitojen osioon, sekä matemaattis-luonnontieteellisten taitojen osioon. Vastaat valintakokeessa matemaattisten taitojen osioon, jos haet tekniikan alan, liiketalouden ja tietojenkäsittelyn alan, luonnonvara-alan, matkailu-, ravitsemis- ja talousalan, merenkulun alan tai sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalan hakukohteeseen. Vastaat matemaattis-luonnontieteellisten taitojen osioon, jos haet tekniikan alan hakukohteeseen kuten insinööri-, rakennusarkkitehti- tai rakennusmestarikoulutukseen.

Oppaassa on sekä matemaattisten taitojen että matemaattis-luonnontieteellisten taitojen kertaavat teoriaosat ratkaistuine malliesimerkkeineen, harjoitustehtäviä vastauksineen, sekä pääsykoetyyppisiä monivalintatehtäviä. Osa tehtävistä on ryhmitelty harjoituskokeiksi. Matemaattis-luonnontieteellisessä osassa on mukana vanhoja tekniikan alan valintakokeita malliratkaisuineen.

Uudet valintakokeet eivät ole enää julkisia, joten kirja ei sisällä syksyn 2019 jälkeen pidettyjä valintakokeita tai niiden tehtäviä. Kirja sisältää kuitenkin paljon valintakoetyyppisiä tehtäviä niiltä osa-alueilta, joita ammattikorkeakouluun.fi-sivustolla ilmoitetaan, sekä sellaisilta osa-alueilta, joita tekijätiimi näkee tärkeiksi ammattikorkeakouluopintojen kannalta.

ISBN: 978-952-7394-01-4

Alla olevan taulukon mukaisesti Pääsyopas 2020 auttaa valmentautumaan pääsykokeisiin kaikkien muiden alojen kuin humanistisen- ja kasvatusalan osalta.

Linkkejä

Korjauksia kirjan tehtäviin »