Pääsyopas insinöörikoulutukseen 2019 ml rakennusmestarikoulutus

Hinta: 54,00 €

Verkkokauppaan »

Tuotteen tiedot

Kirjailija: Juho Tiili
Kustantaja: Tammertekniikka
Kieli: suomi
Sivumäärä: 404
Asu:
Painos: 7. uudistettu painos
Julkaisuvuosi: 2019
Tuoteryhmä: Pääsyoppaat

Tuotteen kuvaus

Pääsyopas insinöörikoulutukseen 2019 ml. rakennusmestarikoulutus (amk) on kattavin ja tukevin valmennuspaketti insinöörikoulutuksen valintakokeisiin valmentautumiseen. Pääsyoppaasta on vuosikymmenten kuluessa julkaistu lähes 30 painosta. Sisältöä on muutettu vastaamaan kulloisenkin ajankohdan pääsykokeiden sisältöjä ja painotuksia.

Kirja auttaa sinua valmentautumaan pääsykokeeseen. Kirja sisältää runsaasti materiaalia ammattikorkeakoulujen tekniikan alan
insinööri- ja rakennusmestarikoulutuksen vaatimuksista.

Oppaan alussa on matematiikan, fysiikan ja kemian kertausosat harjoitustehtävineen. Matematiikan osiossa on myös logiikan alkeita käsittelevä luku, jossa on erilaisia päättelykykyä vaativia tehtäviä. Oppaassa on täydellisesti ratkaistuja piskelijavalintojen pääsykokeita vuodesta 2007 alkaen, viimeisimpinä vuoden 2018 tehtävät ja niiden ratkaisut.

Pääsyoppaan avulla tutustut pääsykokeissa esiintyviin tehtäviin. Sinulla on mahdollisuus löytää kokeessa käytettäviä ratkaisutapoja
helpommin. Tietty ratkaisumalli toistuu useissa tehtävissä, jolloin oikean ratkaisun löytäminen ei ole enää vaikeaa. Pääsykokeissa saat ratkaista tehtävät missä järjestyksessä tahansa. Aloita aina siitä, mikä sinusta tuntuu helpoimmalta. Harjoittelemalla aidoilla pääsykoetehtävillä kehität laskurutiiniasi ja tehtävänratkaisukykyäsi.

ISBN: 978-952-5491-94-4