Pääsyopas insinöörikoulutukseen 2017

09.01.2017

Pääsyopas insinöörikoulutukseen 2017 ml rakennusmestarikoulutus

Pääsyopas on kattavin ja tukevin valmennuspaketti insinöörikoulutuksen valintakokeisiin valmentatumiseen. Pääsyoppaasta on vuosikymmenten kuluessa julkaistu lähes 30 painosta. Sisältöä on muutettu vastaamaan kulloisenkin ajankohdan pääsykokeiden sisältöjä ja painotuksia.

Kirja auttaa sinua valmistautumaan pääsykokeeseen. Kirja sisältää runsaasti materiaalia ammattikorkeakoujen tekniikan alan insinööri- ja rakennusmestarikoulutuksen vaatimuksista. Oppaan alussa on matematiikan, fysiikan ja kemian kertausosat harjoitustehtävineen. Matematiikan osiossa on myös logiikan alkeita käsittelevä luku, jossa on erilaisia päättelykykyä vaativia tehtäviä. Oppaassa on täydellisesti ratkaistuja insinöörikoulutuksen opiskelijavalintojen pääsykokeita kymmenen edellisen vuoden ajalta.

Pääsyoppaan avulla tutustut pääsykokeissa esiintyviin tehtäviin. Sinulla on mahdollisuus löytää kokeessa käytetäviä ratkaisutapa helpommin. Tietty ratkaisumalli toistuu useissa tehtävissä, jolloin oikean ratkaisun löytäminen ei ole enää vaikeaa. Pääsykokeissa saat ratkaista tehtävät missä järjestyksessä tahansa. Aloita aina siitä mikä sinusta tuntuu helpoimmalta. Harjoittelemalla aidoilla pääsykoetehtävillä kehität laskurutiiniasi ja tehtävänratkaisukykyäsi.